search

Batik Pario [Ready Stok]Siap Jahit

RM 69.00
- +
cart Add to Cart
Home

Kain Batik Pario yang dah siap jahit. Nice untuk mereka yang suka memakai baju crop/kebaya/kurung kedah.
Tak perlu susah nak ikat sebab kain ni dah siap jahit.
kain berbelah, dan belah dia dalam sikit ya. boleh cover kaki. Kalau risau tu,boleh pakai tight kat dalam supaya tak nampak kaki.
Kain dia tak tebal, tak nipis. just nice ya... cuma nak pesan, kalau nak iron tu kena hati-hati ya. setting sederhana panas.

Saiz Free boleh muat setakat L.
Ukuran pinggang 12” ~ 17”
Panjang kain 39”

Your cart is currently empty.

Continue shopping